четверг, 10 ноября 2016 г.

Підсумки районного конкурсу "Стежками англійських казок"

В Овідіопольському районі з 2 по 4 листопада пройшов районний конкурс театралізованих виступів  «Стежками англійських казок» для учнів 4-6 класів. Метою конкурсу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення англійської мови у школі, розширення знань учнів про культуру різних країн.


Дальницьку школу представляла збірна команда  учнів 4-6 класів: Романов В.,Божко Є., Ковальчук Н.,Товмасян М.,Пацар А.,Пацар Н.,Касьян В.,Сіянова О.,Ващишина В.,Стрецкул М. Діти показали казку «Ріпка» у сучасній обробці. Результатом  виступу стало почесне ІІІ місце. Дякуємо учням,  які допомагали з декораціями та з музичним супроводом: 
Каланчуку В.,Ткачевій  В.,Поджаров ій А.,Юрченко І. Особлива подяка  Течинській Ю., яка за допомогою макіяжу створила неповторні образи казкових  героїв. Дякуємо  вчителям та директору дитячого садочка «Перлинка» Матковській О.С., а також батькам за допомогу та підтримку. Захід був цікавим, яскравим. Я впевнена, що такі заходи викликають інтерес до вивчення  англійської мови. Діти  показали своє вміння говорити та співати англійською. Також проявили  свої акторські здібності та чудову роботу у команді.

Комментариев нет:

Отправить комментарий