четверг, 10 ноября 2016 г.

День вчителя у Дальницькій школі

   Швидко пролетів  метушливий  для учнів та вчителів вересень. Розпочався він  Днем знань, а закінчується в цьому році святом учителів, бо традиційно День учителя ми відзначаємо  першої неділі жовтня.
   Цього року  День вчителя у нашій школі пройшов дуже незвично, цікаво і незабутньо. Учні створили для вчителів справжній святковий настрій. Окрім ранкового сюрпризу ( у вигляді оригінально прикрашеного фойє школи), кожен вчитель отримав у подарунок картину та привітання від учнів 11 класу. 
    Уже з самого ранку у школі панувала атмосфера урочистості: вітання від учнів піднімали настрій, сповнювали серця радістю. Адже професія вчителя - це не тільки букет квітів  у  свято. Це недоспані ночі, проведені над зошитами, це десятки облич, а за кожним із них – душа, яка потребує особливого підходу і ставлення. Тому на знак подяки учні підготували чудовий концерт, який не залишив байдужим жодного глядача в актовій  залі  школи.
    Святковий концерт приємно вразив різноманіттям  талантів випускників школи - одинадцятикласників. Вони  представили оригінальні  пісенні й танцювальні номери. Це і  пісня під гітару у виконанні Циганенка Дмитра, і гумористичні сценки з перевдяганням. Справжнім подарунком для всіх педагогів школи стала вітальна мультимедійна презентація. Це були дружні шаржі від Неверова М., який  зобразив, як виглядав би кожен  вчитель, якби жив у іншій епосі. 
   Усіх присутніх зі святом привітала також директор школи Зубенко Н.Д. і подякувала одинадцятикласникам та їхньому класному керівникові Маринеч Л.В. за прекрасний концерт. 
  На жаль, все хороше колись закінчується. Стихли останні акорди пісні, пролунали останні жарти... А так хочеться, щоб   учні завжди були такими уважними і вихованими, щирими та вдячними. Будемо сподіватися, що у  найближчому  майбутньому буде саме так!

Комментариев нет:

Отправить комментарий