четверг, 10 ноября 2016 г.

День людей похилого віку

       4 жовтня в Будинку культури с.Дальник відбулося свято "День людей похилого віку". У залі зібралися    жителі села, переважно бабусі й дідусі. А на сцені виступали школярі та вчителі Дальницької школи,  які продемонстрували свої таланти. 
   Ведучі Коваль Павло та Течинська Юлія на високому рівні провели святкову програму. Їхні теплі слова нікого не залишили байдужими, додавали радісного настрою:
Бажаєм вам пісень отих,
Що лиш весна співає,
І музики, що награють ліси,
І квітів тих, що раз лиш розквітають,
І повні пригоршні здоров'я і краси!
Дуже зворушили глядачів  слова про те, що життя схоже на зоряне небо, дивлячись на яке, замислюєшся про безмежжя Всесвіту, про його вічність і розумієш, що ми - наче піщинки в океані, а наше життя -це мить. І так хочеться зробити цю мить значущою, важливою, незабутньою.
Пісні у виконанні Пацар Н., Власова А., Трифонова І., Стаматакі Л., Сізової С., Гущиної А., хору "Берегиня", Буділовської Т.Д. та Цісар Н.В., Павлюк А. зачарували глядачів,  вразили до   глибини душі. Голоси артистів то  сплітались у дуеті, линули то ніжна мелодія,  то жартівлива, то журлива. І  здавалось, що не буде  кінця тим пісням - така невичерпна сила вирувала на сцені! А виступ танцювального колективу "Вікторія" ( кер.Мухіна Н.) став справжньою "родзинкою" свята. Учасниці колективу у танці розповіли про любов до своєї країни, відкрили перед глядачами свої щирі і теплі серця.
 Спасибі вам, діти! Спасибі вам, вчителі! Спасибі вам за щире бажання зробити свято для найрідніших та найдорожчих людей!

Комментариев нет:

Отправить комментарий