3 червня в кабінеті англійської мови було гаряче. Кушнір Г.А. разом з волонтеркою Катериною проводили гру "Майстер Шеф. Діти".
У кулінарну битву на цей раз вступили учні 6,7,8 класів, які мають гарні знання з англійської мови, адже вони повинні були приготувати страву за рецептом волонтера з Америки.
Катерина перелічила дітям усі продукти, які їм будуть потрібні для приготування страв. Учні 8-го класу готували пиріг з родзинками, а шестикласники та семикласники - картопляне рагу.
Приємно було спостерігати, як діти швидко справлялися зі своїми завданнями, легко спілкувалися з Катериною й вже через 15 хвилин мультиварки почали готувати страви дітей.
Діти намастили його на хліб та поклали шматочки бринзи. Катерина розповіла, що горіхове масло є еліксиром молодості та краси, Його вживають також для профілактики різних захворювань.
Слід зауважити, що з українською бринзою це масло отримало ще більшої екзотики.
Поки їжа готувалася, діти не гаяли часу. Ганна Анатоліївна запропонувала їм зіграти у активну гру "Твістер". Діти із задоволенням виконували команди Катерини і створювали чудернацькі піраміди зі своїх тіл.
І ось з кабінету доносяться аромати картоплі та пирога.
Високо оцінила Катерина смак картоплі. Вона була здивована оригінальним виглядом та досконалим смаком.
Здивували своїм кулінарним шедевром й учні 8 класу. З мінімального набору простих продуктів та при мінімальних зусиллях вони отримали за дуже короткий час неймовірно смачний пиріг з родзинками.
Діти дізналися про улюблені страви волонтерки, про її захоплення, про особливості американської кухні.
Катерині теж було цікаво спілкуватися з українськими дітьми, які дуже люблять морозиво, піцу, пироги, цукерки.
Час пройшов надзвичайно цікаво, корисно, захоплююче.
У кулінарну битву на цей раз вступили учні 6,7,8 класів, які мають гарні знання з англійської мови, адже вони повинні були приготувати страву за рецептом волонтера з Америки.
Катерина перелічила дітям усі продукти, які їм будуть потрібні для приготування страв. Учні 8-го класу готували пиріг з родзинками, а шестикласники та семикласники - картопляне рагу.
Приємно було спостерігати, як діти швидко справлялися зі своїми завданнями, легко спілкувалися з Катериною й вже через 15 хвилин мультиварки почали готувати страви дітей.
Наступним завданням для дітей стало приготування бутербродів по-американськи. Для цього Катерина привезла горіхове масло.
Діти намастили його на хліб та поклали шматочки бринзи. Катерина розповіла, що горіхове масло є еліксиром молодості та краси, Його вживають також для профілактики різних захворювань.
Слід зауважити, що з українською бринзою це масло отримало ще більшої екзотики.
Вийшли такі собі українсько-американські бутербродики.
І ось з кабінету доносяться аромати картоплі та пирога.
Високо оцінила Катерина смак картоплі. Вона була здивована оригінальним виглядом та досконалим смаком.
Здивували своїм кулінарним шедевром й учні 8 класу. З мінімального набору простих продуктів та при мінімальних зусиллях вони отримали за дуже короткий час неймовірно смачний пиріг з родзинками.
Діти дізналися про улюблені страви волонтерки, про її захоплення, про особливості американської кухні.
Катерині теж було цікаво спілкуватися з українськими дітьми, які дуже люблять морозиво, піцу, пироги, цукерки.
Час пройшов надзвичайно цікаво, корисно, захоплююче.
Комментариев нет:
Отправить комментарий